Sønderhedevej 34, Bjergby, 9800 Hjørring

FANTASTISK LYSTEJENDOM - IDYLLISK BELIGGENDE I BJERGBYS KUPEREDE NATUROMRÅDE - ABSOLUT I SÆRKLASSE!

Liebhaveri fra absolut øverste hylde!

Nu får du en helt unik mulighed for at erhverve en af de skønneste og mest idyllisk beliggende landejendomme i Hjørring.

I det eftertragtede Bjergby, kun kort afstand fra Hjørring C., finder du denne pragtejendom. Der er tale om en unik lystejendom som af nuværende ejer er nænsomt restaureret med respekt for ejendommens stil, men i en super moderne og eksklusiv fortolkning. Ejendommen byder på et hav af detaljer og er beliggende på den skønneste, kuperede naturgrund.

Sælger har dedikerede de seneste år til en komplet ombygning og istandsættelse af ejendomme, som faktisk stadig pågår (indhent konkrete oplysninger om færdiggørelsen hos ejendomsmægler).

Udover særdeles god smag har sælger bidraget med en kompromisløshed i valg af elegante og funktionelle løsninger. Der er valgt materialer fra absolut øverste hylde og der er med en sikker sans for detaljen foretaget dristige valg som dog er lykkedes til UG.

Ejendommen har et skønt jordtilliggende med optimale muligheder for alskens aktiviteter. Oplev desuden det rige dyreliv, når fasaner og råvildt kigger forbi, mens du nyder din morgenkaffe.

Kontakt indehaver Bo Lynge på mobil. 2120 0808 for en fremvisning af denne perle..

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.